Crna kronika

Trebao biti u komi, a policija ga fermala za volanom

MUP Policija alkotest

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 11 prometnih nesreća. Radi s o 9 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 2 s ozlijeđenim osobama u kojima su 2 osobe lakše ozlijeđene.
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 424 represivne mjere od čega izdvajamo 142 mjere poduzete zbog prekoračenja brzine i 16 mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa je isključeno 20 vozača i 2 vozila.
U noći sa subote na nedjelju 16./17. siječnja na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provedena je akcija pojačanog nadzora alkoholiziranosti vozača kada je prekršajno sankcionirano 40 vozača od kojih njih 11 po akciji, odnosno zbog vožnje pod utjecajem alkohola.
Najveća koncentracija alkohola od 3,22 g/kg izmjerena je 45-godišnjem vozaču osobnog vozila prilikom kontrole prometa u utorak, 12. siječnja oko 22,20 sati na državnoj cesti D-8 u mjestu Zaton Doli. Vozač je doveden u prostorije policije gdje je zadržan do otriježnjenja, te je protiv njega podnesena prekršajna prijava sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist