Vaše vijesti

Trebaju vam žvake, maramice, voda? Oko glavnog kolodvora nemate ih gdje kupiti

Tisak kolodvor 2

Ako krećete na putovanje autobusom s glavnog gradskog kolodvora u večernjim satima, što je većini putnika najčešća opcija s obzirom na vrućine, ponesite sve što vam treba za put već iz doma.

Tako bar piše naša čitateljica, koja je ostala neugodno iznenađena činjenicom kako na Kolodvoru i oko njega ništa ne radi poslije 21 sat. Točnije, glavni Tisak radi do 22 ali samo utorkom, petkom, subotom i nedjeljom, dok drugim danima rade samo do 16 sati!

– SuperKonzum, Pemo i idući najbliži Tisak pokraj autobusne stanice za grad rade do 21 sat, a usporedbe radi, polasci iz Dubrovnika za Zagreb i ostale gradove /države su i iza 21 sat, točnije u 21 i 30, 22.00, 23.00… A i dolasci su u kasnim satima. Kako onda kupiti na primjer, bocu vode ili neko slično osvježenje, štapiće, maramice? Napomenut ću i to kako smo turistički grad kojem bi na kolodvoru neka butiga ili kiosk trebali raditi 24 sata, makar tijekom ljetnih mjeseci, kada je Kolodvor prepun kako domaćih, tako i turista? – zaključuje čitateljica.

 

 

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala dulist.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist