Aktualno

Traveller’s Choice izabrao Dubrovnik

HiltonImperialDubrovnik2

Dubrovnik visoko kotira na listi najpoželjnijih hotela u Hrvatskoj, ova činjenica već je odavno poznata. Međutim, prema najnovijoj objavi web-stranice TripAdvisor, čak jedanaest naših hotela našlo se među 25 najboljih.

TripAdvisor, odnosno njihov dio Traveller's Choice, smatra se visokim rejtingom za ocijeniti neku turističku destinaciju, te tako ovo postaje iznimna potvrda kvalitete dubrovačkih smještajnih kapaciteta.

Među najboljim hotelima, od njih 25 ukupno u Hrvatskoj, su Hilton Imperial, Bellevue, Villa Dubrovnik, Radisson Blu Resort, Hotel Lapad, Dubrovnik Palace, Hotel Excelsior,Hotel More, Hotel Croatia u Cavtatu te Hotel Lafodia na Lopudu.

– Ovakva nagrada za nas predstavlja veliki uspjeh, prvenstveno jer dolazi izravno od naših gostiju, ali i izazov da se trudimo i dalje i održimo visok stupanj kvalitete usluge, a time i zadovoljstva naših gostiju – izjavio je tim povodom Vlaho Margaretić, glasnogovornik dubrovačkog višestruko nagrađivanog hotela, koji je na listi zauzeo treće mjesto.

Stranica TripAdvisor najveća je svjetska mrežna zajednica putnika, a svojim nagradama Traveller's Choice odaje prizananje najboljim turističkim smještajima diljem svijeta. Na stranici je registrirano više milijuna korisnika i dosad je objavljeno oko 50 milijuna korisnika i smatra se najpotpunijom stranicom za oglede o ugostiteljskim objektima i destinacijama.

Upravo zbog činjenice kako posjetitelji ostavljaju vlastite dojmove i recenzije, te se tako, osim recenzija, ujedno može i bukirati smještaj, ili pak "poviriti" u restoranske ponude, a svi koji planiraju putovanja obavezno "svrate" ovdje prije nego što e spremaju na neko putovanje.

Stoga je impresivna brojka od jedanaest dubrovačkih hotela koji su redom dobili top ocjene i komentare o ljubaznom osoblju, kvaliteti usluge, ljepoti i kvaliteti smještaja te samog Grada i okolice.

Traveller's Choice koncipiran je na način da posjetitelji ostavljaju svoja mišljenja o destinaciji, te se tako biraju najbolja.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Počinje izgradnja novog parkirališta u Novoj Mokošici

Dulist

MINISTAR PILETIĆ “Nadamo se kako ćemo do kraja sljedeće godine imati kvalitetan Centar za starije osobe”

Dulist