U restoranu Maskeron, smještenom u srcu Lapada, očekuje vas nezaboravno iskustvo gastronomije. Tradicionalna jela s modernim twistom i vrhunskim sastojcima čekaju vas.
Ususret Uskrsu, Maskeron donosi tradicionalan recept prigodan za blagdane – dođite i uživajte u posebnim trenucima s najmilijima.
Biftek s domaćim njokima u umaku od gljiva i tartufa
Sastojci:
Juneći file
Šampinjoni
Domaći česan
Tartufata
Demiglace od kostiju
Vrhunsko bijelo vino, predlažemo vino sorte pošip
Malo vrhnja za kuhanje
Priprema:
Meso na kockice prepržiti na maslacu. Dodati šampinjone izrezane na listiće. Dodati česan na listiće, a potom i tartufatu. Kratko prepržiti da se sve sjedini pa dodati bijelo vino. Nakon što se vino iskuha, dodati demiglace i malo vrhnja. Bogato začiniti solju i svježe mljevenim paprom. Nakon što se skuhaju, domaće njoke sjediniti s umakom, maslacem i sirom Grana Padano.
Adresa: Kneza Domagoja 1b, Dubrovnik
Rezervacije na: 020 206 687 ili maskeronrestaurant@gmail.com