DuList IN

Tony oduševio pjesmama i energijom

tony cetinski 02

Sinoć je na prepunoj plaži Vala Hotela Dubrovnik Palace održan koncert Tonyja Cetinskog čime se spektakularno završila serija ljetnih koncerata ‘Zvijezde pod zvijezdama’ u organizaciji Adriatic Luxury Hotels.

Razdragana dubrovačka publika pljeskom, pjesmom i plesom pozdravila je najizvođenijeg hrvatskog pjevača i performera čiji je posljednji studijski album dostigao dijamantnu nakladu.

Tonyjev koncert za koji je prodan u rekordnom roku i za koji se tražila ulaznica više, održan je s puno pozitivne energije i dobre glazbe. Tony je izveo najbolje skladbe s novog albuma te ih začinio sa starim klasicima.

Svojim besprijekornim glasom i iznimnom energijom, koji je s lakoćom prenio na svoje 'fanove', Tony je na noge digao sve obožavatelje u Vala Clubu, koji su pjevali i plesali zajedno s njim sve do prvih minuta nakon ponoći.

Odlična svirka u intimnoj atmosferi ponudila je nezamjenjiv doticaj s publikom i neodoljiv osjećaj druženja uz glazbu kakav nije moguć u velikim prostorima i koncertnim dvoranama –  baš ono što je ovaj koncert na Vali napravilo neizostavnim ljetnimdogađajem u Dubrovniku.

Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, 'Zvijezde pod zvijezdama' postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Pročitajte još

OSMA SEZONA ‘ŽIVOTA NA VAGI’ Prvo vaganje Matea Biloša i ostalih kandidata

Dulist

GRUŠKA NOĆ Magazin oduševio publiku na gruškoj rivi

Dulist

[FOTO] Drugi dan Festivala soli povezao sol i motar!

Dulist