Županija

Tomašić: Nitko nije zaboravio Pelješki most!

ruza tomasic 3

U sklopu konferencije Europskih konzervativaca i reformista u Dubrovniku boravi i eurozastupnica Ruža Tomašić.

Ona se ovom prilikom osvrnula na tematiku Pelješkog mosta, rekavši kako nitko na njega nije zaboravio, bez obzira što se u medijima već mjesecima ne spominje.

-Jako sam ponosna što sam ih uspjela nagovoriti da dođu u Dubrovnik. To je oko 64 zastupnika u europarlamentu, i mi trenutno činimo treću po redu snagu u parlamentu. Najviše smo raspravljali o situaciji trenutno u Hrvatskoj, od ekonomske do političke do iskorištavanja EU fondova. Želimo im približiti Hrvatsku onakvu kakva je, ne onakvu kakva misle da je ili kako im se to servira od nekih medija – rekla je Ruža Tomašić a na novinarski upit o tome zašto se više ne spominje tematika Pelješkog mosta odgovorila:
– Što je više u medijima, to se manje radi. Bolje da radimo i guramo. Nije nitko zaboravio Pelješki most. Ja sam njih htjela nagovoriti da idemo u Vid u muzej, ali gospođa koja je ovu konferenciju pomogla organizirati je rekla kako to nije dobra ideja jer treba dva puta prelaziti granicu. Ja sam na to odgovorila kako je upravo to razlog zašto trebamo Pelješki most – zaključila je Tomašić.

Pročitajte još

Župan potpisao ugovore o sufinanciranju poticajnih mjera za zdravstvene djelatnike

Dulist

MOŽE SE! Ploče plaćaju autobus svojim učenicima i tijekom ljeta

Dulist

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist