Aktualno

Tko će održavati javnu rasvjetu?

gradsko delija11

Točka o odabiru izvođača za održavanje javne rasvjete na području izvan povijesne jezgre Dubrovnika izazvalo je veliku raspravu među gradskim vijećnicima, nakon što je nezavisna vijećnica Marija Delija pročitala pismo jednog od ponuditelja čiju je ponudu povjerenstvo odbilo,

a u kojem se navodi kako se javni natječaj namješta te kako su odbijene ponude zajednica ponuditelja koje su inače bile jeftinije.

Naime, prema odluci povjerenstva, najbolja je ponuda za održavanje javne rasvjete ona tvrtke Elektroteam, dok su dvije ponude zajednica ponuditelja odbijene.
 
– Tko je ta osoba koja nas optužuje za mit i korupciju. Želim znati koja je osoba imenom i prezimenom svalila ovo na leđa povjerenstvu i gradskim vijećnicima – pitala je predsjednica GV-a Olga Muratti.
 
– Ne mogu vam reći, ali osoba nepravomoćno optužena zastupa ovaj grad, a tako reagirate na ovo pismo – odgovorila joj je nezavisna Marija Delija.
 
– Nije bitno što se govori, nego tko govori. Neću se zgražavati za ovo što je upućeno našem gradonačelniku. Ovo je škandalozno, i predsjednice Gradskog vijeća  uputi apel Odvjetničkoj komori glede nebuloza, odnosno bljuvotina tog odvjetnika – komentirao je nezavisni Pero Vićan.

Pročitajte još

SJAJNE VIJESTI IZ ZRAČNE LUKE Za London, Beč i Bruxelles letovi cijelu godinu!

Ivana Mijić Vulinović

Zbog mutnoće voda u dijelovima Dubrovnika nije za piće, osigurana opskrba cisternama

Dulist

U samo četiri dana prikupljeno 50.000 eura za medicinsku opremu, akcija “Za nas i naše voljene” se nastavlja

Dulist