Grad

‘TISUĆU DANA NA JADRANSKOM MORU’ Udruga Sanus posjetila Valamar Club

sanus valamar 1

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj od 21. do 25. ožujka u hotelu Valamar Club Dubrovnik ugostila je članove Udruge Sanus iz Splita koja okuplja roditelje djece oboljele i liječene od malignih bolesti.

Boravak je bio organiziran u sklopu nacionalnog programa donacija pod nazivom ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’ koji Valamar Riviera provodi treću godinu za redom.

-U okviru ovog programa Valamar Riviera omogućila je do sada besplatan boravak u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima za više od 650-ero djece i njihovih voditelja iz cijele Hrvatske. Velika većina djece koja su sudjelovala u programu po prvi puta su bila na moru, a posebnu vrijednost projektu svake godine daju Valamarovi zaposlenici koji se volonterski uključuju kako bi djeci odmor učinili što ugodnijim – izjavio je Tomislav Dumančić, direktor regije Dubrovnik u Valamar Rivijeri.

Sanus je udruga roditelja iz Splita koja djeluje od 1990. godine, a čiji je cilj pronalaženje najboljih mogućih rješenja za liječenje djece, zaštitu njihovih prava i njihovih obitelji. Sanus okuplja 145 roditelja, a djeluju i na nacionalnoj razini organizirajući zimske i ljetne kampove za svu oboljelu i izliječenu djecu Hrvatske.

-U ime svih roditelja, voditelja i djece od srca hvala Valamar Rivijeri na ljubaznosti, gostoprimstvu i nesebičnoj suradnji. Boravak u Dubrovniku i hotelu Valamar Club Dubrovnik protekao je iznad svih očekivanja, jer nas je osoblje oduševilo svojom predanošću, humanošću i profesionalnošću. Djeca su prepuna pozitivnih dojmova, a ovaj boravak mnogo će značiti i u daljnjem radu Udruge. U znak zahvalnosti djeca su osoblju hotela darovala posebno oslikano platno s motivom Dubrovnika – istaknula je Boženka Anić, predsjednica Udruge.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist