Crna kronika

TEŠKA PROMETNA NA A1 U sudaru poginule tri osobe, dvanaest je ozlijeđenih

kportal

Teška nesreća dogodila se noćas oko 1,40 sati na autocesti Karlovac-Rijeka, u kojoj su poginule tri osobe. KAportal doznaje kako je u nesreći i ozlijeđeno čak 12 osoba, a one su zbrinute u četiri bolnice. Do nesreće je došlo na potezu između tunela Sveti Marko i čvora Novigrad na Dobri.

Prve informacije pokazuju da su se sudarili terenac i osobni automobil, a doznaje kako je kombi bio mađarskih registracija, dok je automobil bio riječkih registracija.
Prema neslužbenim informacijama, Jutarnjilist navodi kako se Mitsubishi mađarskih oznaka se kretao u pravcu Zagreba iz smjera juga. Prije tunela Sv. Marko je izgubio kontrolu nad vozilom i prešao preko bankine u smjer autoceste koji ide prema jugu. Tu je došlo do direktnog naleta osobnog vozila Alfa Romeo riječkih oznaka. Prema neslužbenim informacijama s terena, terenac Mitsubishi najvjerojatnije je prevozio migrante jer je u vozilu sa sedam sjedala (5+2) bilo čak 12 osoba, tj. vozač i 11 putnika
Nakon 9 sati iz HAK-a su objavili kako je normaliziran promet na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići te je dionica između čvorova Karlovac i Novigrad u smjeru Dubrovnika otvorena za sav promet.

 

Foto KA Portal

 

Pročitajte još

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist