DuList IN

Tango se ipak plesao

tango arsenal

Iako je bio najavljen na Stradunu nastup internacionalne skupine ”Bailando Reisen”, koja je na kružnom putovanju na brodu „EQUINOX“ Celebrity Cruises, održao se u restoranu Aresenal.

Nakon ture sa stručnim vodičima po staroj gradskoj jezgri, pedesetak plesača tanga plesalo je u Restoranu Arsenal. Riječ je o amaterima iz više zemalja svijeta – Njemačke , SAD –a ,Engleske, Španjolske i drugih koji su ljubitelji plesa i u svakoj luci u kojoj brod pristane tijekom kružnog putovanja organiziraju nastup. Nakon Dubrovnika plesat će tango na Krfu i na Santoriniju u Grčkoj, te u turskom Istanbulu.
– Ovo je već četrdeset i četvrto „plesno“ krstarenje koja organizira „Bailando Reisen“ po cijelom svijetu, već su dva puta plesali i u Dubrovniku, ispod palače Sponza, no ovo je prvi put da smo kontaktirali TZ grada Dubrovnika koja nam je organizirala boravak i nastup. – izjavila je Anette Spiegel, organizatorica putovanja i izrazila žaljenje što u Dubrovniku nema plesnih skupina koje izvode tango.
Današnji nastup grupe koja pleše tanog na žalost nije održan kako je zamišljen na Stradunu, no vjerujemo da će u sljedećem gostovanju moći pokazati svoje plesno umijeće i ispred crkve sv.Vlaha, poručuju iz TZ-a.

Pročitajte još

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist