AktualnoUrednički izbor

SVJEŽI KRUH, PECIVA I KOLAČI Otvorena nova Bobis poslovnica u Mokošici

bobis nova poslovnica mokosica 2

Najljepši mirisi i okusi tradicije stigli su na novu dubrovačku adresu. Na veselje svih, nova Bobis poslovnica svoja vrata otvorila je u Novoj Mokošici, točnije na adresi Od izvora 72 te s nestrpljenjem dočekala svoje nove kupce.

Miris svježe pečenog kruha i peciva, najkremastije torte i kolači izmamili su na lice osmjeh velikih i malih. Uz svaki dobar kolač i tortu ide i kava koju možete ponijeti ravno iz Bobisa i uživati u njoj u bilo koje doba dana.
Iz Bobisa nam poručuju kako nastavljaju ekspanziju tvrtke koja posluje još od davne 1949. godine. Također, u ovo vrijeme Bobis se može istaknuti kao tvrtka koja od samih početaka svoje proizvode izrađuje isključivo namirnicama hrvatskog podrijetla te time podržava zajednicu u kojoj djeluje. Bobis se prilagođava novim trendovima te dostavlja svoje proizvode, a sve što trebate je posjetiti web stranicu www.bobis.hr i odabrati željene proizvode koji će vam u točno dogovoreno vrijeme biti dostavljeni na adresu.

Osim dostave, Bobis u svojoj ponudi ima polupečene proizvode koje na vrlo jednostavan način možete ispeći u vlastitoj pećnici i svojim najdražima poslužiti mirisan i topao kruh. Veselimo se svim starim i novim kupcima i uživajte u okusima tradicije zvane Bobis.

Pročitajte još

JAVLJA HZZO Od petka do ponedjeljka uputnice i recepti samo na papiru

Dulist

Kaos u Zračnoj luci Split, otkazani svi letovi!

Dulist

Pronađeni Česi nestali na području vrha Sveti Ilija u Orebiću

Dulist