DuList IN

Svjetski poznati sportaši uživaju na dubrovačkoj Copacabani

IMG 5264

Dubrovačka plaža Copacabana postala je ovih dana pravi sportski hotspot, ugostivši dva istaknuta imena iz svijeta sporta – Alistaira Overeema i Nigela De Jonga.

Poznati MMA borac Alistair Overeem, jedan od najprepoznatljivijih boraca u svijetu mješovitih borilačkih vještina, odmarao je sa svojom obitelji i uživao u svim čarima Mediterana. Overeem, poznat po nadimku “The Demolition Man”, tijekom svoje karijere osvojio je brojne titule, uključujući K-1 World Grand Prix i Strikeforce Heavyweight Championship. Njegov dolazak na plažu Copacabana nije prošao nezapaženo, a brojni obožavatelji iskoristili su priliku za fotografiranje i autograme. Osim što je poznat po svojim impresivnim borilačkim vještinama i fizičkoj snazi, Overeem je također poznat po svom prijateljskom i pristupačnom stavu prema fanovima.

Također, proteklih dana plažu je više dana zaredom posjetio i uživao poznati nogometaš Nigel De Jong. De Jong, bivši nizozemski reprezentativac i vezni igrač, proslavio se svojim nastupima za klubove kao što su Ajax, Hamburger SV, Manchester City, Milan i LA Galaxy. Poznat po svojoj agresivnoj igri i neumoljivom stilu, De Jong je bio ključni igrač u nizozemskoj reprezentaciji koja je 2010. godine stigla do finala Svjetskog prvenstva. Njegov boravak na plaži Copacabana izazvao je veliku pažnju, a De Jong je s osmijehom uživao u opuštanju i gastronomskoh ponudi na plaži.

Pročitajte još

‘SJENE PROŠLOSTI’ Jelena Perčin u novoj ulozi moćne manipulatorice

Dulist

Zanimljivi filmski naslovi u dubrovačkim ljetnim kinima

Dulist

NAKON OLIMPIJSKOG ZLATA Novak Đoković odmor provodi u Dubrovniku

Dulist