DuList PROMO

SVJETSKI KONGRES PODUZETNIKA Marina Frapa osvojila prestižnu nagradu

marina frapa

Treći Svjetski kongres poduzetnika započeo je u Hotelu Dubrovnik Palace u četvrtak 6. prosinca, a završava danas. Organiziran pod geslom ‘Uloga poduzetništva u globalnom razvoju’, kongres je imao ambiciozan cilj – razmotriti ključne globalne probleme poput ratova, siromaštva, terorizma i ekoloških prijetnji te istražiti kako poduzetnici mogu dati svoj doprinos rješavanju tih izazova.

Prva konferencija održana je 6. prosinca, gdje su ključni govornici, poput prof. dr. sc. Siniše Zarića i gospođe Tanje Skaze, predstavili svoje perspektive. Završna konferencija danas je okupila govornike poput prof. dr. emeritusa Velimira Sriće i gospođe Marte Brkić, koji su dijelili iskustva i viđenja poduzetničke uloge u globalnom razvoju.

Od 2014. do 2021. godine Nagrade i Priznanja ‘STVARATELJI ZA STOLJEĆA’ dodjeljuju se poduzetnicima koji su u kontinuitetu svoje poslovne – poduzetničke karijere ostvarili posebne rezultate i doprinijeli razvoju zajednice u kojoj žive i rade te su primjerom inspirirali druge da vlastitim radom, znanjem i kreativnošću nesebično doprinose razvoju i boljoj budućnosti cjelokupne zajednice. Među dosadašnjim laureatima nalaze se neki od najvećih i najuglednijih poduzetnika iz 9 zemalja srednje i jugoistočne Europe. Cilj Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe ‘STVARATELJI ZA STOLJEĆA’ je javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnju na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, inventivnost, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo te kreator razvojnih izazova za novo vrijeme.

Ove godine tu prestižnu nagradu osvojila je Laguna trade d.o.o. – Marina Frapa, Resort Rogoznica.

Konačnu odluku o laureatima donio je poseban neovisni Međunarodni komitet za dodjelu Nagrada i Priznanja ‘STVARATELJI ZA STOLJEĆA’ kojega čini 15 istaknutih stručnjaka za ekonomiju, marketing, trgovinu/prodaju, menadžment, financije i poduzetništvo, iz 9 zemalja srednje i jugoistočne Europe.

Svjetski kongres poduzetnika je ne samo obilježen dodjelom prestižnih priznanja već je također pružio svježu perspektivu u poduzetničkom svijetu kroz obilje inspirativnih predavanja te ponudio konkretne korake u rješavanju ključnih izazova čovječanstva.

Pročitajte još

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada