Sport

ŠVICARCI, PORTUGALCI, AUSTRIJANCI, HRVATI… Interes za Arenu Lapad iznenadio gradonačelnika!

c stadion lapad065

Interes za Arenu Lapad me je iznenadio – rekao je ovog utorka gradonačelnik Mato Franković odgovarajući na pitanja novinara na ovu temu. Prema njegovim riječima interes za izgradnju Arene Lapad su iskazali investitori iz Švicarske, Austrije, Portugala pa i iz Hrvatske.
– Želio sam da interes bude velik, ali je zasad po upitima toliko velik zasad da ne mogu vjerovati – rekao je gradonačelnik.
-Dobili smo cijeli niz upita. Upravo danas je zvala tvrtka iz Švicarske pitati dodatne informacije i detalje. Prije mjesec i pol dana je tvrtka iz Portugala preuzela cjelokupnu dokumentaciju i rekli su da će se javiti. Kod mene je nedavno bio jedan investitor iz Austrije, predstavnik jednog velikog koncerna trgovačkih lanaca, najvećeg u Europi, koji je isto tako iskazao interes. Rekao je da rade kalkulacije i da će se vrlo vjerojatno javiti – naveo je nekoliko detalja gradonačelnik te poručio: Zasad to zvuči dobro.
Uz strane investitore, pojavila su se i dva upita s hrvatskog tržišta.
-Za sad izgleda optimistično i interes postoji – rekao je.

Inače, Grad Dubrovnik je krajem kolovoza raspisao javni poziv za iskaz interesa za izgradnju Arene Lapad. Rok je do 13. listopada.

 

Pročitajte još

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist