DuList IN

SVI ZA CADMOS VILLAGE Evo zašto su Zoran i Goran lokalni heroji!

Cadmos Lokalni Heroji1

U tijeku je zanimljivo natjecanje tvrtke Vipnet, u kojoj se može glasovati za takozvane ‘lokalne heroje’, ljude koji su se odlučili napraviti neki samostalni projekt.

O čemu se zapravo radi? Vip je pokrenuo natječaj za male poduzetnike gdje će odabrati top 10 heroja malog poduzetništva te im pomoći da približe poslovanje kupcima. Osim savjetovanja, edukacije i mobilnih uređaja, natjecatelji imaju šansu osvojiti i TV kampanju kojom će promovirati njihov mali biznis.

Među ‘lokanim herojima’ su i Zoran Ateljević te Goran Jerković i njihova TM adventure, turistička agencija specijalizirana za pustolovni turizam.

U svom vlasništvu posjeduju pustolovni park Cadmos Village u blizini Dubrovnika. Park se prostire na 7000 kvadrata, a svojim gostima nudi nezaboravan provod. Posjetitelji se mogu okušati u paintball avanturi, streličarstvu, pustolovnom parku, seoskoj olimpijadi ili se opustiti uz ugodnu vožnju biciklom i ljuljanjem na divovskoj ljuljački. A kada se umorite, okrjepu potražite u restoranu ili u kućici na drvetu!

Za Zorana i Gorana glasajte ovdje i podržite njihov hvalevrijedan projekt! Za sad imaju 2237 glasova.

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist