Zanimljivosti

Svi u Slano na Jadranske igre!

jadranske igre 001

Večeras od 20 sati u Slanom na rivi ispred hotela Admiral održat će se drugi kvalifikacijski susret Jadranskih igara za Regiju 4.

Očekuje se sudjelovanje brojnih ekipa iz Slanog, ali i drugih primorskih mjesta, kako bi se izborili za prolaz u regionalnu osminu susreta koja će se po prvi puta u povijesti Jadranskih igara održati u Zatonu, u subotu, 28. srpnja.

Već u 19 sati na teren će istrčati naši najmlađi obožavatelji, djeca osnovnoškolskog uzrasta, koja će se kroz raznorazne maštovite i edukativne igre boriti za titulu pobjednika na Lino Jadranskim igrama junior, ovogodišnjem programskom novitetu.

Ukoliko bude dovoljno sreće i spretnosti, pobjednička ekipa iz Slanog mogla bi zaigrati i u nekim od televizijskih emisija koje će uživo prenositi Jadranske igre svake nedjelje, na prvom programu HTV-a, odmah iza večernjeg Dnevnika, počevši od 12. kolovoza i to iz Rogoznice, Kaštela, Novog Vinodolskog, grada Paga te Biograda na Moru.

Hrvatskog pobjednika Jadranskih igara očekuje hvalevrijedna i društveno odgovorna nagrada, sanitetsko vozilo, ali i posljednji okršaj na međunarodnom finalu u Biogradu na Moru, gdje će svoju snagu odmjeriti sa protivničkim ekipama iz Slovenije, Italije i Crne Gore.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist