DuList INSport

SVI NA BANJE Vježbajte na plaži uz Dariju Mikulandru i Marka Macana

pokreni se mikulandra macan

Ljetni dani za većinu nas dani su odmora kad se prepuštamo raznim užicima i briga za vlastitio tijelo polako odlazi u drugi plan.

No, stručnjaci ukazuju na dobrobiti mora i vježbanja uz njega tako da i dani odmora mogu postati pravi melem za vlastito tijelo. Dubrovčani, voditeljica i producentica Darija Mikulandra te vaterpolist Juga Marko Macan otkrivaju tajnu savršenog izgleda ali i pozivaju Dubrovčane da zajedno s njima vježbaju uz more u sklopu projekta Pokreni se.

Na Banjama će tako biti najljepši fitness centar na otvorenom u svijetu, ove srijede, 18. lipnja od 18 sati. Nakon prošlogodišnjeg vježbanja na tvrđavi Revelin, ovog ljeta poruka iz Dubrovnika ide u smjeru dobrobiti vježbanja uz Jadransko more i svjež morski zrak.
-Obožavam pješčane plaže, kao i one sa sitnim žalima jer volim vježbati na njima, pogotovo volim miris soli i šum mora. Radim vježbe u plićaku dok je pola tijela u vodi, a svaki put kada skočim u more, otplivam i obavezno odradim nekoliko vježbi za noge i leđa u nekoliko serija. Ta ljubav za vježbanjem u moru traje čitav moj život iz ljeta u ljeto, za razliku od običnog vježbanja gdje nisam baš redovna. Preporučila bih svima da provedu jedno aktivno ljeto! – izajvila je Darija Mikulandra,

Grupno vježbanje uz vodu kao i u samom moru prirodno su okruženje i za vaterpolistu Juga Marka Macana koji i trenutke odmora od klubskih obaveza provodi vježbajući.

– Sport je pravi izbor. Nama vrhunskim sportašima sastavni je dio svakodnevice a preporučam ga svima jer će tako poboljšati vlastiti zdravstveni status te unaprijediti tjelesnu formu. Dubrovnik ima prekrasnih mjesta za vježbanje na otvorenom a svakako bih preporučio trčanje u Gospinom polju ili pješke na Srđu! – izjavio je vaterpolist Marko Macan.

Pod vodstvom kineziologa Fedora Kulušića Pokreni se po drugi puta u Dubrovniku održava se u srijedu 18. lipnja u 18 sati. Prijaviti se možete putem web stranice www.pokrenise.hr, a sve vježbače očekuju prigodne sportske nagrade.

Pročitajte još

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist