DuList PROMO

SUZUKIJEVA KAMPANJA Vitara i SX4 S-Cross na dvije rate, pola platiš odmah, pola dogodine!

278605159 5333207780043681 4423578631712135075 n

Krenula je nova Suzukijeva kampanja za hibridne modele Vitare i S-Crossa, tijekom koje će kupci navedenih modela moći plaćanje obaviti u dvije rate, ali uz dvogodišnju odgodu druge rate i mogućnost refinanciranja.

Pritom će biti oslobođeni i kamata, kao i svih pripadajućih troškova obrade, a veći broj vozila je na lageru spreman odmah za isporuku.

Bez ‘sitnih slova’, odnosno skrivenih troškova, dovoljno je cijenu iz cjenika podijeliti s dva, te prvu ratu platiti prilikom preuzimanja automobila, a prije treće registracije potrebno je platiti ostatak – ili taj dio jednostavno refinancirati, odnosno raspodijeliti na nekoliko sljedećih godina.

Uz klasične modele poput Swifta ili Ignisa koje možete pronaći u Suzukijevoj ponudi, Suzuki je nedavno lansirao i dva nova modela Premium klase vozila; prostrani karavan s jakim hibirdom Suzuki Swace te luksuzni SUV s pogonom na sva četiri kotača, Suzuki Across koji dolazi u plug-in hibridnoj verziji.

Također, ovih blagdana u salonu najvećeg Suzuki distributera spremaju dodatne akcije i pogodnosti na rabljene modele. Primjerice, modeli tipa Suzuki Balena ili starijeg modela S-Crossa će biti i do 2000 eura povoljniji.

Svakako navratite do Suzukijevog ovlaštenog salona ATT Dubrovnik, na adresi Josipa Kosora 8 (Hladnica) ili nazovite na broj 313-636.

Photo by: ‘I love Suzuki’

Pročitajte još

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist