Aktualno

SUTRA NA KALAMOTI u Villi Rose glazbeni spektakl koji se ne propušta

DANI 1975x130mm

U srcu ljetne sezone, Kalamota postaje destinacija iz snova za ljubitelje dobre glazbe. Villa Rose, smještena na stijenama uz slikovitu obalu ovog prelijepog otoka, priprema još jednu jedinstvenu večer u posebnom društvu. Nakon nedavnog nastupa dalmatinskog slavuja Marka Škugora, Villa Rose će u petak, 26. srpnja 2024., s početkom u 20 sati, ugostiti jednog od najcjenjenijih domaćih tenora, Đanija Stipaničeva, i poznatu klapu Ragusavecchia iz Cavtata. Goste očekuje izvedba klasičnih i popularnih skladbi pod zvjezdanim nebom, s posebnim naglaskom na autentični dalmatinski zvuk koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svi koji su ikada imali priliku uživo slušati Đanija Stipaničeva i klapu Ragusavecchia znaju da će ovaj koncert biti prava glazbena poslastica. U ovom posebnom ambijentu i aranžmanu, bit će to spektakl za sva osjetila. Glazbeni repertoar će uključivati najljepše ljubavne balade, evergreene te najpoznatije domaće i strane hitove, pružajući ponešto za svakoga.

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima. Besplatan prijevoz brodom uključen je za sve posjetitelje. Ukrcaj na brod preko puta tržnice u luci Gruž zakazan je u 18:45 sati, a planirani povratak s otoka u luku Gruž u 23:30 sati.

Klapa Ragusavecchia foto
Mediteranska kuhinja s modernim pristupom
Restoran i lounge bar Ville Rose na Kalamoti poznat je po svojoj odnedavno ponovno uvedenoj à la carte ponudi koja objedinjuje najbolje od tradicionalne mediteranske kuhinje pripremljene na moderan način. Posebna pažnja posvećena je očuvanju tradicionalnih recepata i autentičnih domaćih metoda pripreme jela, što gostima omogućava da osjete prave okuse Dalmacije. Prilikom pripremanja remek-djela na tanjuru, koriste se isključivo svježe domaće namirnice, čiji savršeni okusi još više dolaze do izražaja uz pomno birana i uparena domaća i strana vina. Bogata vinska lista restorana i lounge bara Villa Rose neće razočarati ni najzahtjevnija nepca, a tu je i širok izbor ostalih domaćih i stranih pića. Bit će to prekrasna ljetna večer opuštanja uz zvukove mora i mirise borova, u kojoj će vrhunska glazba i delicije spojiti sve prisutne u jedinstvenom doživljaju.

c 51

Villa Rose, velebno imanje iz 1930-ih na primorskoj hridi Kalamote, sa svojom prepoznatljivom elegancijom i vrhunskom uslugom, savršeno je mjesto za ovakve događaje. Ova lokacija već dugi niz godina privlači brojne domaće i strane goste, bilo da ovdje žele organizirati vjenčanje iz snova, poslovni event ili samo pojesti ukusni ručak ili večeru na jednoj od destinacija s najljepšim pogledom na more.
Uz Đanija Stipaničeva, umjetnika kojemu nije strano stvaranje čarolije na pozornici, ovo će ljeto na Kalamoti zasigurno ostati u nezaboravnom sjećanju svih prisutnih. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme! Ulaznice nabavite u sustavu Eventima i provedite čarobnu večer pod zvijezdama uz vrhunski koncert Đanija Stipaničeva, klape Ragusavecchia i izvanrednu ponudu Ville Rose.

Stipanicev

Pročitajte još

Trajekt ‘Oliver’ u kvaru, pluta u Korčulanskom kanalu

Dulist

ODGODA ILI…? Propusnice za zonu oko Grada tek krajem godine, kažnjavanje od 1. ožujka

Dulist

I na aerodromu se osjeća manjak radne snage, motiviraju zaposlenike izdašnim nagradama

Ivana Mijić Vulinović