DuList PROMO

SURADNJA S LOKALNOM ZAJEDNICOM Nastup mališana iz DV ‘Mala kuća’ u ACI marini Dubrovnik

DSC 3074

U ACI marini Dubrovnik održan je prigodni nastup mališana dječjeg vrtića „Mala kuća“, koji su, odjeveni u narodne nošnje, izveli tradicionalne dubrovačke plesove – linđo i kontradancu. Ovaj događaj oživio je bogatu povijest dubrovačkog kraja te pružio jedinstvenu priliku svim okupljenima da zajedno podrže najmlađu generaciju u očuvanju i promicanju kulturne baštine. Kontinuirana briga o očuvanju bogate povijesno-kulturne baštine te vrijednosti u zajednici nit su vodilja poslovne kulture najvećeg lanca marina na Mediteranu. Upravo ACI-jeva podrška lokalnim udrugama, sportskim klubovima, inicijativama te pojedincima zajednica u kojima djeluje najbolji su dokaz brige o raskošnoj hrvatskoj tradiciji.

Nacionalni nautički lanac već godinama opravdava ulogu vjernog prijatelja lokalnih zajednica u kojima djeluje. Posebnu pažnju kompanija posvećuje djeci i mladima, pružajući im podršku za rast i razvoj. Stoga je ACI marina Dubrovnik postala simbol nautičke tradicije i kulturnog nasljeđa te omiljeno odredište svih koji cijene prirodu, kulturu i umjetnost. Posljednji u nizu događaja održanih u dubrovačkoj marini, kao jednoj od najposebnijih jedinica ACI-jeva sustava, u izvedbi je mališana dječjeg vrtića „Mala kuća“ uprizorio tradicionalne plesove krajnjeg juga Hrvatske. Uz djecu i njihove roditelje, goste marine te lokalnu zajednicu, manifestaciji su prisustvovali i Maja Cigić, ravnateljica dječjeg vrtića „Mala kuća“ te Leo Ajduković, direktor ACI marine Dubrovnik i regionalni direktor dubrovačke regije.

– Drago nam je što smo imali priliku ugostiti mališane iz dječjeg vrtića „Mala kuća“ u našoj ACI marini Dubrovnik. Svojim nastupom tradicionalnih dubrovačkih plesova u dvorištu dvorca Sorkočević unijeli su smijeh i radost u marinu, a njihova nasmijana lica oduševila su i sve prisutne. Priredba je samo jedan od načina na koji diversificiramo našu ponudu, povezujući bogatu povijest i tradiciju s jedne strane te sadašnjost i budućnost s druge strane. Radujemo se svim budućim prilikama u kojima ćemo ugostiti različite manifestacije i priredbe – istaknuo je Leo Ajduković, direktor ACI marine Dubrovnik.

Uz nedavno održanu slikarsku radionicu, ova priredba predstavlja segment u strategiji proširenja ponude ACI marine Dubrovnik, kao i cijelog ACI sustava. Dubrovačka marina uspješno kombinira nautičku tradiciju, iznimnu arhitekturu te kulturno-povijesno nasljeđe, te kao takva predstavlja idealnu lokaciju za razne manifestacije. Ovaj događaj još je jedan u nizu onih koji ističe ACI-jevu predanost pružanju raznovrsnih i atraktivnih sadržaja za posjetitelje, obogaćujući njihovo iskustvo te doprinoseći očuvanju i promociji kulturne baštine.

Pročitajte još

U GRAĐI Odjel domaćinstva – nema čega nema

VEČERAS NE NAVIJAJ SUHA GRLA I GLADAN Dođi u Lazarete na Burger Fest

Učenici 2. C razreda OŠ Montovjerna poslali poruku koja je sve iznenadila

Dulist