Sport

SUPER MAJSTORICA Square u lovu na polufinale!

square 020515 9

Malonogometaši Squarea večeras u dubrovačkoj sportskoj dvorani Gospino polje igraju treću, odlučujuću, utakmicu za plasman u polufinale prvenstva Hrvatske protiv HMNK Vrgorac.

Prva utakmica odigrana u Dubrovniku završila je uspjehom Squarea 7:3, a u Vrgorcu, prije četiri dana istoimeni je domaćin slavio s, neuobičajenih za futsal, 1:0. Super majstorica odlučuje o putniku u polufinale gdje čeka ovogodišnji pobjednik Kupa Hrvatske, zagrebački Nacional, koji je u drugom dijelu sezone, uz dvojac iz Srbije Kocić-Surudžić doveo u svoje redove i Talijana, ponajboljeg igrača Europe, 30-godišnjeg Renata Claytona Baptistellu.

– Volio bih da ponovimo igru iz Vrgorca. Imali smo milijun zicera i vrlo dobru igru, a uz takav pristup pred domaćom publikom siguran sam da rezultat neće izostati. Cilj nam je polufinale, pokušati ćemo iskoristiti prednost domaćeg parketa te uz naše navijače slomiti otpor vrlo ‘žilavog’ Vrgorca – riječi su trenera Squarea Marinka Mavrovića.

Square je u Vrgorcu imao veliku podršku svojih najvjernijih. Nije izostala njihova podrška, a sami igrači su pravom muškom igrom i velikim zalaganjem pokazali kako se zapravo brane boje Kluba. Igrači i kompletni stručni stožer živi za ovu utakmicu pa je s toga oprez i želja za plasmanom u polufinale veća nego ikada.

– Radili smo cijelu sezonu za ovu utakmicu, naše zalaganje i želja za uspjehom sada su došli na vidjelo. Želimo nagraditi, sebe al i posebno naše vjerne navijače koji su najzaslužniji za ovaj plasman Kluba. Ovim putem pozivam sve da nas dođu podržati u utakmici godine! Vaša podrška ključna nam je u ovom susretu! – rekao je Ante Daničić.

Utakmica počinje u 20 sati.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist