Aktualno

SUNCA NIKAD DOSTA Novi tjedan donosi toplije vrijeme

spica djir 09112016 15

Sunčana subota mnoge je Dubrovčane izmamila na svjež zrak, a i temperatura je ugodna – 12 stupnjeva Celzijevih. Sasvim dovoljno za aktivnosti na otvorenome.

Kako donosi portal Crometeo, stabilno vrijeme očekuje nas i u nedjelju, ali i na početku novog tjedna s još većim temperaturama.

Pročitajte Crometeovu prognozu za Jadran:
U subotu nastavak stabilnog i pretežno sunčanog vremena. Nad otvorenim morem i vanjskim otocima, te samo ponegdje uz obalu može biti niskih oblaka, a u kotlinama zaobalja i magla. Na otvorenom moru će puhati slabo do umjereno jugo i levant, uz obalu tiho ili slab vjetar različitih smjerova.  Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju od -8 do -2°C, uz obalu i na otocima -1 do 7°C. Najviše dnevne temperature većinom od 7 u zaobalju do 13°C na jugu Dalmacije.

Stabilno i u nedjelju koja će biti djelomično sunčana, ponegdje uz promjenjivu naoblaku, osobito nad otvorenim morem i vanjskim otocima, gdje se i veći dio dana može zadržati oblačno. Ujutro je u nekim kotlinama zaobalja moguća magla. Vjetar slab, različitih smjerova, na otvorenom moru još u početku slabo do umjereno jugo. Jutro će biti neznatno toplije u odnosu na subotu, najviše dnevne temperature od 8°C u zaobalju do 14°C ponegdje uz obalu.

Pretežno sunčano i još malo toplije bit će na početku novog tjedna.

Pročitajte još

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist