Aktualno

SUMMIT 100 O čemu će u Cavtatu razgovarati Nikolić, Jahjaga, Josipović…?

Cavtat

Nismo još odahnuli od navale visokih dužnosnika za vrijeme održavanja Croatia Foruma, a već nam se sprema nova ‘opsada’.

Poprište dolaska velikog broja štićenih osoba ovog će tjedna biti Cavtat, ali ni Dubrovnik neće biti lišen posebnih mjera osiguranja. Naime, 14. i 15. srpnja u Cavtatu se sastaju regionalni politički lideri, među njim i predsjednici Srbije i Kosova, Tomislav Nikolić i Atifete Jahjaga, te Ivo Josipović, Bujar Nishani, Bakir Izetbegović, Željko Komšić, Nebojša Radmanović, te Filip Vujanović.

Na Summitu 100 razgovarat će s najvažnijim donositeljima odluka u poslovnom svijetu regije, dok će se na neformalnom sastanku u Gymnich formatu u izravnom kontaktu s gospodarstvenicima saznati koje su prepreke u poslovanju tvrtki u regiji, te oje poslovne ideje i projekti imaju potencijal za gospodarski rast.

Građane još jednom podsjećamo kako će i zbog ovog sastanka morati ukloniti vozila na potezu od Viktorije do Žičare, a iz policije mole da se auta uklone najmanje 10 sati prije zadanih termina.

Parking će se u svrhu dolaska visokih dužnosnika koristiti od 8 sati 14. srpnja do 24 sata 15. srpnja i to cijeli parkirališni prostor od raskrižja Viktorija u Ulici F. Supila do ulaza na parkiralište „Žičara“ kao i 20 parkirališnih mjesta na parkiralištu Pile.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist