Sport

Suknu zbog srčanih tegoba Pro Recco raskinuo ugovor

sukno vizual najbolji igrac 1

Talijanski Pro Recco otkazao je ugovor hrvatskom reprezentativcu Sandru Suknu, nakon uočenih zdravstvenih tegoba protekle jeseni.

Naime, zbog srčanih problema koji su mu utvrđeni u listopadu prošle godine najbolji vaterpolist svijeta i svjetski prvak s hrvatskom reprezentacijom te igrač talijanskog PRO Recca Sandro Sukno morao je preskočiti čitav ostatak sezone 2017./2018.

Iz njegovog kluba najavljivali su tada kako će njegov izostanak iz bazena trajati sveg nekoliko mjeseci, no kasnije se pokazalo kako je Suknov zdravstveni problem vrlo ozbiljan i zahtjeva najveći mogući oprez.

Kako bi potražio drugo mišljenje, Sukno je otišao i na pregled u Cleveland, a liječnički tim predložio je medikamentoznu terapiju i mirovanje uz kardiološke kontrole.

Raskid ugovora je, piše gol.dnevnik.hr izazvao konsternaciju u sportskoj javnosti. Izbornik Ivica Tucak za Sportske  novosti, prenosi Dnevni.hr, izjavio je kako je ovakav poter Pro Recca ‘u najmanju ruku nečovječan’. -To ide njima na dušu – rekao je Tucak za SN.

Cijeli članak potražite ovdje.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist