Zanimljivosti

Sudjelujte u akciji ‘Zaboravljena razglednica’!

ulicama 092 01

Udruga Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota organizira akciju „Zaboravljena razglednica” kojom se želi potaknuti djecu dubrovačkih osnovnih škola na slanje razglednica s motivom Dubrovnika.

Akcija bi se organizirala istovremeno u svim gradskim školama, u njoj bi sudjelovalo 3.198 učenika u 174 razreda osnovnih škola. Za provođenje ove akcije udruga će osigurati razglednice, a  Vas molimo za pomoć u osiguranju dostatne količine poštanskih maraka za Hrvatsku kako bi svako dijete moglo poslati svoju razglednicu.

– U akciji možete sudjelovati kupovinom poštanskih maraka za razglednice u iznosu od 1,60 kn. Najmanji iznos za sudjelovanje je 10 poštanskih maraka, a poželjno je sudjelovanje s većim brojem maraka kako bi što prije dostigli cilj. Cijenit ćemo svaku Vašu donaciju, ma kako simbolična bila. Imena i nazive svih sponzora akcije objavit ćemo na internetskim stranicama Udruge – ističu iz Udruge.
 Poštanske marke možete ostaviti u kuverti (napomena: za Nadu Zanze) u kafiću Primo, u Boškovićevoj ulici ili poslati poštom na adresu:

Ljubitelji hrvatskih tradicija i prirodnih ljepota
Petilovrijenci 8
20000 Dubrovnik

Za više informacija nazovite 091 414 34 62 – Nada Zanze
 

Pročitajte još

[FOTO] AKCIJA ČIŠĆENJA U Uvali Lapad izvučeno čak 300 kg otpada

Dulist

PRIJAVITE SE! Nacionalni park Mljet organizira natječaj za najbolju fotografiju!

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1951. Rođen jedan od ravnatelja glazbenog programa Igara, proslavljeni dirigent Vjekoslav Šutej

Dulist