Sport

STONSKI MARATON Zlatni Tonći Borovac, Jelena Surjan, Nikola Oršulić i Aina Helene Hole

stonski maraton 2024 pobjednici 0

Na Ston Wall Marathonu Tonći Borovac pobijedio je u utrci na 4 kilometara, za njim su dotrčali i srebrni Luka Rajčević te brončani Denis Dilberović. Jelena Surjan pobjednica je u ženskoj konkurenciji. Rita Biliš je srebrna, a broncu je osvojila Ivana Oršulić.

Nikola Oršulić osvojio je zlato u utrci na 15 kilometara. Josef Gruber iz Austrije osvojio je drugo mjesto, a treće Stephan Seefeld iz Njemačke. Aina Helene Hole iz Norveške osvojila je zlato, srebro Francuskinja Jane Batty i  broncu Barbora Sedlakova iz Češke.

Među trideset i devet natjecatelja Španjolac Antoni Puig Izquierdo bio je najbrži u maratonu s vremenom od 3 sata, 37 minuta i 24 sekunde. Drugo mjesto zauzeo je Marin Desnica s vremenom 3:43:20, dok je treća kroz cilj prošla Amy Burger iz Južne Afrike, koja je ujedno bila najbrža u ženskoj konkurenciji s rezultatom 3:49:53. Brončanu medalju u muškoj konkurenciji osvojio je Zoran Grahovac s vremenom 3:50:41, što ga je svrstalo na ukupno četvrto mjesto. U ženskoj konkurenciji, drugo mjesto pripalo je Španjolki Montserrat Romani Guart s vremenom 4:18:13.

Banner 300x250 DU 1

Foto: Ivan Pozniak

Pročitajte još

PROMJENA VLASNIŠTVA Pro Recco pod vodstvom Sandra Sukna prešao u ruke obitelji Behring

Dulist

PARSKI TURNIR BRIDŽA Zlatni su Zvrko i Majstorović

Dulist

Francuzi ‘naljutili‘ jugaše, pa izgubili 6 razlike

Dulist