Sport

STOLNOTENISKI TURNIR ZA MEDIJE Ekipa DuLista osvojila treće mjesto, naša Maria Prkut najbolja igračica!

turnir mediji stolni tenis 1

Ekipa DuLista osvojila je treće mjesto na drugom turniru za medijske djelatnike u stolnom tenisu u organizaciji STK Libertas Marinkolor. U polufinalu je ekipa DuLista izgubila od pobjednika ovog drugog izdanja turnira ekipe DuTv-a 1. Za ekipu DuLista igrali su Zvonimir Pandža, Dubravko Lenert i Nikola Đurasović, a ponosni smo pohvaliti se kako je naša Maria Prkut proglašena najboljom igračicom turnira. Najboljim igračem turnira proglašen je Cvijeto Baule iz HRT Centra Dubrovnik. U finalu je ekipa DuTV-a u sastavu Vlaho Bogoje, Antonio Marjanović i Davor Lopin odnijela pobjedu s rezultatom 3:2 nad ekipom HRT Centar – 1 liga u kojoj su nastupili Cvijeto Baule, Zlatko Vlahušić i Mario Buconić. Oni su tako zauzeli drugo mjesto. U prvom meču Cvijeto Baule podijedio je nad Vlahom Bogojem rezultatom 3:1, u drugom meču DuTV-ov Antonio Marjanović bio je bolji od Zlatka Vlahušića s 3:0 kao i Davor Lopin nad Mariom Buconićem. U zadnjem meču Cvijeto Baule upisao je pobjedu nad Antoniom Marjanovićem s 3:1. Dodajmo i kako su dodijeljene dvije nagrade za treće mjesto koje s DuListom dijeli ekipa HRT-a Ritam sporta.

Inače, na turniru koji je održan nakon uspješnog prvog takvog turnira prije tri godine, sudjelovalo je osam ekipa. Uz dvije ekipe DuLista u kojoj su igrali Maria Prkut, Iva Dedo, Maroje Sardelić, Andrea Đurasović, Zvonimir Pandža, Dubravko Lenert i Nikola Đurasović, po dvije ekipe imali su HRT,  DuTv i Libertas televizija.

Na turniru su tako igrali i Pasko Tomaš, Antonio Marjanović, Emerson De Souza Cruz, Davor Lopin, Alen Hudoletnjak i Vlaho Bogoje za Dubrovačku televiziju, zatim Davor Buconić, Zlatko Vlahušić, Maro Mratović, Mario Buconić, Cvijeto Baule i Ivan Ćorić za HRT te Željko Kovačević, Cvjetko Đurasović, Matko Saltarić, Rafael Barkiđija, Mia Josipović, Rela Petric, Davor Batričević i Stipe Šoda za Libertas televiziju. Organizatori STK Libertas Marinkolor pobjedničkoj ekipi uručili su vaučer za večeru za pet osoba u ‘Restaurant & catering Academia’.

Odličnu atmosferu s ovog turnira medijskih ekipa u stolnom tenisu donosimo u našoj foto i video galeriji, a ekipi STK Libertas Marinkolor sve pohvale na odlično organiziranom popodnevu i još jednom uspješnom turniru koji će, uvjereni smo, vrlo brzo postati tradicija.

Pročitajte još

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist