Kultura

Što rade miši po kiši

Pričaonica

Glazbena pričaonica za najmlađe (djecu od 3 do 6 godina) pod naslovom „Što rade miši po kiši“ održat će se večeras, 21. veljača u 18 sati u prostorima Odjela za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad.
-Pjevat ćemo, pričati i svirati odabrane stihove iz pjesmarice „Kućica u gljivi“, poručuju knjižničarke iz Dječjeg odjela i pozivaju mame, tate, bake i djedove da dođu sa mališanima i zabave se.

Glazbena pričaonica nastavak je akcije darivanja slikovnica koja je započela 14. veljače (Međunarodni dan darivanja knjiga) i trajat će do 2. travnja (Međunarodni dan dječje knjige). Posjetitelji pričaonice mogu pokloniti slikovnicu i po osobnom izboru odlučiti kome ide poklon: nekom od gradskih vrtića ili Odjelu za djecu Opće bolnice Dubrovnik. Slikovnice se mogu pokloniti i svakog drugog dana na Odjelu za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad i Narodnoj knjižnici – ogranak Mokošica pod geslom „Daruj slikovnicu – uzmi bombon!“

Riječ je o projektu koji se održava u okviru nacionalne kampanje „Čitaj mi“ volonterskog projekta kojim se djecu želi potaknuti da više čitaju i kojim se kod njih želi probuditi ljubav prema čitanju i darivanju.

Pročitajte još

PRVI SIMFONIJSKI KONCERT ORKESTRA Monika Leskovar razgalila prepun Knežev dvor

Dulist

Dubravka Tullio, dubrovačka umjetnica predstavila je svoja dijela na izložbi ‘Neopipljivo’

Dulist

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist