DuList PROMO

Što pokloniti dragoj muškoj osobi?

1

Ako muškarci u vašem životu nemaju naviku spominjanja onog što bi htjeli za rođendan ili Božić, nemojte očajavati. Iako su najbolji individualizirani pokloni za svaku osobu, postoje neki univerzalni pokloni koji se sviđaju većem broju ljudi. Kad ne znate što biste nekome kupili, zapravo se najbolje voditi praktičnim i pronaći nešto što im treba ili što znate da koriste. Praktični su pokloni često i najbolji jer ljudi iz financijskih ili drugih razloga odgađaju kupnju nečega što im treba – praktičnim poklonom olakšavate izbor sebi, ali i život njima. Osim toga, postoji još niz smjernica koje vam mogu pomoći pri odabiru idealnog poklona.

Unaprijedite ono što imaju

Umjesto da kupite nešto što već imaju, odaberite drukčiju ili bolju varijantu tog proizvoda. Na primjer, ako znate da osoba uživa u pripremi mesa, ali nema najbolji pribor za kuhanje, pronađite kvalitetno posuđe od lijevanog željeza za koje znate da će koristiti. Na ovaj način ne riskirate kupiti nešto što nikad neće koristiti, a opet, ne kupujete nešto što im ne treba.

Možete se voditi hobijima kojima se bave pa im pokloniti novu opremu ili bolju od one koju već imaju. Na primjer, oprema koja se koristi u sportovima brzo se troši, stoga ima smisla pokloniti im nove tenisice za trčanje ili rekete za tenis. Sve ovisi o preferencijama muškarca kome birate poklon.

2

Osim hobija, možete se voditi i poslom pa im tako pokloniti nešto od korisne poslovne opreme – bilo da se radi o novim slušalicama kad je riječ o uredskom poslu ili kvalitetnoj zaštitnoj odjeći za fizičke poslove. Opcije su neograničene jer se možete voditi svime onime što već koriste.

Osigurajte im luksuz

Mnogi muškarci često ne vole ulagati previše novca u njegu i radije ulažu u praktične svakodnevne stvari, stoga su pokloni idealna prilika da im pružite luksuz koji inače nemaju. Odaberite neke namjenske proizvoda za njegu tijela ili luksuzne parfeme kao što je Paco Rabanne One Million. Radi se o nečemu što si sami možda ne bi priuštili, ali što je odličan poklon.

Svatko voli taj osjećaj posebnosti na rođendan, a luksuzni pokloni još dodatno doprinose tome. Pritom se također vodite interesima osobe jer i luksuzni proizvodi mogu biti različitih kategorija. Dok će netko cijeniti novi kožni novčanik poznatog brenda, drugi će uživati u toaletnoj vodici.

3

Priuštite im „makeover“

Ovo možda nije poklon za svakoga pa prvo morate procijeniti bi li muškarac o kojem se radi to cijenio. Ako da, možete isplanirati rođendanski dan u kojem ćete mu pomoći da dovede svoj izgled na novu razinu. Bilo da se radi o zajedničkoj kupovini odjeće pri kojoj ćete pomoći savjetima ili o izboru luksuznog parfema kao što je Versace Eros koji će doprinijeti dobrom dojmu, važno je da pratite želje te osobe.

Na primjer, ako se ta draga muška osoba već duže vrijeme žali na svoju garderobu, ali nikako je ne stiže obnoviti, osigurajte im vrijeme za to. Na kraju krajeva, najvažniji dio poklona je da pokažete da vam je stalo do njih.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović