Sport

ŠTO MODRIĆ I BECKHAM ŠURUJU NA ŠIPANU? Je li na pomolu suradnja ponajboljih svjetskih veznjaka?

modric beckham

Nakon što je DuList objavio fotografije Modrića i Beckhama na Šipanu, krenula su nagađanja kako njihovo druženje ipak nije bio puki odmor već da je posrijedi poslovno druženje!

Ove sezone u tri utakmice kraljevskog kluba Modrić je igrao manje od 60 minuta, te nijednu utakmicu nije počeo u prvoj postavi. Iz toga se dalo, kako navode iz Net.hr-a, zaključiti da naš kapetan nije zadovoljan, pa se postavlja pitanje je li druženje Modrića i Bechkama samo prijateljsko ili je ovo bio trenutak dogovaranja Modrićevog transfera u Inter Miami, američki klub koji je u Beckhamovom vlasništvu.

Dočekali bi ga tamo Lionel Messi, Segio Buskets i Jordi Alba, a Luku – prenose mediji istučući kako Modrića ionako svi već jako dobro znaju.

– Nogometne navijače zaintrigira kad Luka Modrić dođe na dan-dva u Hrvatsku da bi se družio s Davidom Beckhamom, koji je vlasnik Miamija. Znamo da je tamo došao Leo Messi i da bi američkoj nogometnoj ligi trebalo neko novo ime. Modrić jest potpisao novi ugovor za sljedeću sezonu, ali taj ugovor ništa ne znači. Prijelazni rok još uvijek traje. A vidjet ćemo hoće li biti Amerika ili Saudijska Arabija, koja je uvijek tu u igri, ili će pak ostat u Madridu, a ovo samo bio prijateljski ručak – prokomentirao je Antonio Vuksanović, urednik RTL Sporta.

Odgovor na pitanje gdje ćemo u budućnosti gledati Modrića, još godinu dana u trenutnom klubu ili u Inter Miamiju, možda se razriješi upravo nakon šipanskog druženja.

Pročitajte još

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist