Sport

Što donosi vaterpolska 2015. godina?

vaterpolo reprezentacija

Nakon blagdanske i reprezentativne pauze, vaterpolisti najavljuju nova uzbuđenja u Triglav regionalnoj vaterpolo ligi. Prva utakmica u 2015. godini, u jedanaestom kolu, donosi zanimljive utakmice hrvatskih predstavnika. Zagrebačka Mladost u subotu, 10. siječnja u 17,00 sati gostuje kod beogradskog Partizana Reifeissen, a praćenje utakmice moguće je uz izravan TV prijenos na Arenasport 1 kanalu. Što se tiče ostatka A grupe, u Splitu OVK POŠK dočekuje vodećeg u grupi – riječko Primorje Erste Bank, dok splitski Jadran gostuje u Kragujevcu.
U grupi B, u nedjelju, 11. siječnja u 20.15 sati, uz izravan TV prijenos na Arena Sport 1 kanalu, zagrebački Medveščak dočekuje Crvenu zvezdu. Istoga dana dubrovački Jug Croatia osiguranje igra protiv novosadske Vojvodine.
Ususret jedanaestom kolu, u grupi A, Primorje EB vodeće je s 30 bodova, Mladost je druga s 22 boda, dok treće mjesto zauzima Radnički, s isto 22 boda. U grupi B, vodeći je dubrovački Jug CO s 27, drugo mjesto zauzima Mornar BS s 18, dok je treći Jadran iz Herceg Novog sa 16 bodova.

U Triglav regionalnoj vaterpolo ligi igra 15 klubova. Predstavnici Hrvatske su: HAVK Mladost, VK Jadran, VK Jug CO, VK Medveščak, VK Mornar BS, OVK POŠK i VK Primorje EB. Od srpskih klubova u Ligu su ušli: VK Crvena zvezda, VK Partizan, VK Radnički i VK Vojvodina. Predstavnici Crne Gore su VK Budva, PVK Jadran i VK Primorac, dok je jedini slovenski predstavnik AVK Branik iz Maribora.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist