DuList IN

Što donosi novi kino tjedan? Pogledajte!

DuFF kino sloboda svecano otvorenje 18

Novi kino tjedan donosi uzbudljive filmove za sve uzraste.

“Venom 3: Posljednji ples”, nakon što je prvi film oduševio gledatelje diljem svijeta, a drugi nastavak proširio svijet simbiota, u kina nam stiže treći i posljednji nastavak Venom filmova s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi I to u Kinu Sloboda od četvrtka 24. Listopada. U posljednjem nastavku ove hit trilogije, Eddie i Venom zajedno su u bijegu od oba svijeta, zemaljske vojske, policije i obavještajaca koji žele zarobiti Eddieja i vanzemaljskih simbiota koji traže Venoma…Režiju i scenarij potpisuje Kelly Marcel, izvršna producentica i scenaristica prva dva Venoma, a uz Toma Hardyja, britansku glumačku ikonu, tu su još Chiwetel Ejiofor, Rhys Ifans, Juno Temple i Cristo Fernandez.

“Nešto malo drugačije” je najgledaniji film u Francuskoj ove godine. Komedija koja će vas nasmijati i osvojiti, a donosi duhovit i dirljiv pogled na izazove života uz puno srca i emocije.

Film “ Reagan” na program je od petka, 25. Listopada. U interpretaciji Dennisa Quaida, ovo je priča koja nadilazi okvire tradicionalnog biografskog filma, donoseći dubok uvid u trajni utjecaj jednog čovjeka koji je nadvladao sve prepreke, uz podršku žene koja mu je bila oslonac na tom putu.

Banner 300x250 DU 1

“Obećana zemlja” sa sjajnim Mads Mikkelsenom, zadivljujućim krajolicima i odličnim recenzijama dobra su pozivnica da pogledamo ovu dansku povijesnu dramu inspiriranu stvarnim događajima iz 18. Stoljeća, redatelja Nikolaja Arcela.

Za najmlađe gledatelje i dalje je na programu jedan od najiščekivanijih animiranih filmova godine “Divlji robot” , a ovaj tjedan se počinje prikazivati i sinkronizirani crtić “Lisac i zečica spašavaju šumu”.

Pročitajte još

[FOTO] Ema Luketin u Dubrovniku spojila posao i uživanje

Dulist

Vjenčali se Baby Lasagna i Elizabeta Ružić

Dulist

ZAGORSKA TRADICIJA NA JUGU Štrukle obitelji Kos u Verandi

Dulist.hr