GradUrednički izbor

ŠTO ĆE SE OTVORITI NA PILAMA? Tri ponude odbijene, dm se nije ni javio na natječaj

Pile Pucic

Natječajni postupak za davanje u zakup Ljetnikovca Pucić na Pilama je još uvijek u tijeku. Mi smo za sada odbili tri ponude koje su bile pristigle na ovaj natječaj budući smo bili mišljenja da ponuđene djelatnosti ne bi dovoljno dobro pristajale objektu kakav je Ljetnikovac Pucić a istovremeno ne bi ni donosile novu vrijednost ponudi Dubrovnika, niti u odnosu na turiste niti u odnosu na građane – istaknuo nam je u službenom odgovoru Anto Rusković iz Excelsa Nekretnina na naš upit o novom zakupcu atraktivnog prostora na Pilama, Dubrovčanima znanog i kao ‘Diamond Centar’, ipak u svakodnevnom govoru uvriježenog naziva ‘butiga od dma’.

– I dalje tražimo novog zakupnika pa tako u ovom trenutku ne možemo reći kada će natječajni postupak biti dovršen – dodat će Rusković, a na pitanje postoji li mogućnost da se na ovu lokaciju vrati dm, razočarao je sve one kojima nedostaje ovakvog sadržaja, a takvih je puno.

– dm-drogeriemarkt se nije javilo na ovaj natječaj. Što se tiče bivšeg zakupnika, od njega smo naplatili sva potraživanja – dodat će Rusković o odnosu s zakupcima iz ‘Diamond Centra’.

Pročitajte još

NEUREDNA I ZAPUŠTENA ŠIPANSKA LUKA Može li to bolje?

Dulist

STANOVNICI U ZIDINAMA LUDE ZBOG ŽOHARA Sanitat: Dezinsekcija je provedena prošli tjedan

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović