Grad

STIŽU ZAHVALE ‘RUCI POMOĆI’ ‘Ništa im nije teško. Naprotiv! Za njih ne postoje prepreke’

orsan

U ovim teškim vremenima kad se oblak neizvjesnosti i straha nadvio i nad našim Gradom, kad svi bezglavo trčimo po trgovačkim centrima i nekontrolirano grabimo zalihe svega pritom ne misleći na druge, postoje ljudi velikoga srca – početak je plemenite zahvale našim nesebičnim sugrađanima.

To su Udruga za ‘Sigurnost u prometu’ na čelu sa gospodinom Denisom Pavelom koji su u svojoj akciji ‘Ruka pomoći’ odlučili sebe i svo svoje vrijeme posvetiti isključivo starijima i nemoćnima. Ništa im nije teško, naprotiv, veliko im je zadovoljstvo prihvatiti svaki poziv, pa makar se radilo o jako udaljenim i nepristupačnim mjestima. Ma koliko god teško bilo, za njih ne postoje prepreke. Dok drugi sreću pronalaze u novcu, pa i u ovim grubim vrememima žele zaraditi, oni plaću za svoja djela vide u osmijehu drugih. Jedno veliko hvala! – zahvaljuje se udruzi gospođa Željka Laptalo – i nije jedina. Javnu pohvalu uputila im je i gospođa Eneida Rokić, koja je zapisala:

Denis Pavela iz Udruge ‘Sigurnost u prometu’, ‘Ruka Pomoći’ i ovaj put zajedno sa restoranima Orsan i Veranda učinili su da kao osoba s invaliditetom dobijem ručak od njih. Veliko hvala!

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

AFERA PLAŽA Marinko Benić iz Zalazaka sunca optužuje županiju, najavio je tužbu protiv države

Dulist

Nakon Lapada, rukohvati postavljeni u još 10 pješačkih ulica na području Montovjerne i Gruža

Dulist