Sport

STIŽE NOVI MAROF „Oprezni smo, oni će igrati na sve ili ništa!“

square solin 2

Dubrovački malonogometaši spremni su za novi okršaj u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Večera dočekuju MNK Novi Marof, momčad koja je nakon tri odigrana kola upisala pobjedu i dva poraza. Square je s druge strane upisao dvije pobjede, jednu kod kuće (Solin/4:1) i u gostima (Vrgorac/4:1) te remi u Zagrebu (Uspinjača/2:2).

– Trebamo se posebno pripaziti Novog Marofa, dobro su namučili Split Tommy u gostima. Nema više laganih utakmica, a to su dokaz i već nepredvidivi rezultati od prvog kola do sada. Krenut ćemo agresivno i po pobjedu, ali napominjem da očekujem vrlo tvrdu utakmicu – kratko je rekao Marinko Mavrović nakon posljednjeg treninga.

Unatoč boljoj poziciji te kvalitetnijim igračkim kadrom mnogi će unaprijed upisati Squareovu pobjedu, no ipak s druge strane opreza nikad dosta. Sjetimo li se prošle godine, ‘autsajderi’ su došli u Gospino polje, Square je bio apsolutni favorit, no Kijevo (5:5), Vrgorac (5:6) te Uspinjača (2:3) pomrsili su račune našoj momčadi. Svi su na oprezu, od trenera Mavrovića preko igračkog kadra te sve do stručnog vodstva Kluba.

– Svakodnevni rad nam se isplatio i to je već sad vidljivo iz priloženih rezultata. Moramo u svakoj utakmici biti agresivni, a pogotovo kod kuće gdje ne smijemo gubiti bodove. Stiže nam Marof koji će zaigrati na sve ili ništa, bodovi su im prijeko potrebni, no mi ćemo uz maksimalni angažman i veliku podršku naših navijača dati sve od sebe za novu pobjedu – kazao je mladi Maro Đuraš.

Utakmica između Squarea i Novog Marofa igra se večeras od 20 sati u sportskoj dvorani Gospino polje. Ukoliko Square ostvari pobjedu te dočeka ‘kiks’ Nacionala u Splitu, Dubrovčani će uoči dvotjedne stanke preuzeti vrh 1. Hrvatske malonogometne lige!

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

Kadeti Juga osvojili broncu na Kupu Hrvatske

Dulist

OLIMPIJSKE IGRE Hrvatska vaterpolska reprezentacija savladala Crnu Goru

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist