Grad

STANOVNICIMA KOMOLCA PREKIPJELO Godinama upozoravamo Elektrojug, a nitko ne reagira!

struja komolac mrak

Stanovnicima Komolca je dozlogrdilo. Kako nam je u ljutitom e-mailu istaknuo jedan naš čitatelj, oni ‘nisu građani drugog reda’ kako ih ‘tretiraju iz Elektrojuga’.

‘Za vrijeme svakog nevremena (kiše, jake bure) Komolac se suočava s istim problemom – nestankom struje. Problem je taj što sva mjesta oko Komolca imaju struju, a Komolac, gdje je bazirana trafostanica, nema! Na taj problem se već dulji niz godina upozorava nadležne službe Elektrojuga, ali nitko ništa po tom pitanju ne radi, jer ih, logično, uopće nije briga za neki tamo Komolac. Gospodo, Komolac je mjesto koje spada pod Grad Dubrovnik, Komolac je mjesto gdje se komunalnim poduzećima Grada Dubrovnika, redovno plaćaju računi. Ukratko, Komolac je kao i svako drugo mjesto koje se nalazi na području Dubrovnika. Smatraju li nadležne službe Elektrojuga nas stanovnike Komolca građanima drugog reda kojima struja nije potrebna? Gospodo draga, moli vas se već dugi niz godina da riješite problem napajanja Komolca električnom energijom, nitko ne reagira na naše molbe i zahtjeve. Odsad pazite kako ćete reagirati, jer nama je dosta! Dosta nam je vašeg sustavnog zatvaranja očiju pred problemom koji je trebao biti riješen već prije nekoliko godina. Dosta nam je mazanja očiju praznim obećanjima tipa : “Riješit’ ćemo problem sutra, strpite se malo”!
Našem strpljenju je došao kraj, sada ste vi na potezu. Riješite konačno problem električne energije u Komolcu, jer jedan biser kao što je Dubrovnik, sebi ovo ne može dopuštati!’, piše naš (s pravom) ljutiti čitatelj.

Pročitajte još

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist