Aktualno

‘STABILNO SU, NIJE BILO KOMPLIKACIJA’ Majka i djeca koji su uzeli bombone s drogom otpušteni iz bolnice

bolnica korona virus078

Djeca i majka koji su zatražili liječničku pomoć nakon slučajnog uzimanja sredstva ovisnosti, otpušteni su iz dubrovačke bolnice. Djeca u dobi od 13 i 16 godina su stabilno, urednih vitalnih parametara, tako da su vrlo kratko boravili u bolnici, navodi nam voditeljica Odjela pedijatrije Dijana Grizelj Kalčić.

-Otpušteni su s odjela i nije bilo nikakvih većih komplikacija – navodi nam Grizelj Kalčić. Prema informacijama koje ima, majka djece je također puštena kući.

Podsjetimo, policija je zaprimila dojavu u subotu u večernjim satima od djelatnika Hitnog medicinskog prijema Metković da su tri osobe, od kojih žena i dvoje djece, zatražili liječničku pomoć nakon što su pojeli bombone.

-Policija je tragom te informacije provjerila o kojim bombonima se radi. Preliminarno vještačenje je pokazalo da ti bomboni sadrže supstancu droge. Bomboni su poslani na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja ‘Ivan Vučetić’ kako bi se utvrdilo točno koje supstance sadrže. Radi se o bombonima koji su pristigli putem pošte. Policiji je poznat pošiljatelj – rekla je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup u ponedjeljak ujutro. Detaljnije informacije vezane za kriminalističko istraživanje, koje je još uvijek u tijeku, nisu u mogućnosti još javno iznositi.

Foto Ilustracija

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

MORE U DUBROVNIKU NA 29.7 STUPNJEVA Novi hrvatski rekord

Dulist

Raspisani natječaji za ravnatelje Lokruma i Dubrovačkih muzeja

Dulist