Grad

SROZALE SE CIJENE Dubrovački ‘kvadrat’ pao ispod 3 tisuće eura!

Dubrovnik panorama Lapad GD

Stagnacija cijena stanova koja se odvija već neko vrijeme zabilježena je i tijekom svibnja. Cijene su u većini gradova imale nešto niže vrijednosti na mjesečnoj i na godišnjoj razini, no značajnije promjene nisu zabilježene. Podatci su to portala Crozilla.com
Najviše cijene stanova, već su tradicionalno zabilježene na moru, a Dubrovnik i Opatija nalaze se na samom vrhu. Najniže cijene bilježe gradovi u unutrašnjosti – Bjelovar i Sisak.Kad je riječ o cijenama stanova tijekom svibnja u Dubrovniku, zabilježen je pad cijena koje su se nakon dugo vremena spustile ispod 3000 eura po metru kvadratnom, preciznije na 2996 eura. Navedena je cijena 1,7 posto manja no mjesec ranije, te 4,3 posto manja no lani u istom mjesecu.
Tijekom svibnja posjetitelji portala Crozilla.com najveći su interes pokazali za stanovima koji se prodaju na području Zagreba, a zatim Splita, Zadra, Pule, Osijeka i Rijeke. Potencijalni strani kupci, osim zagrebačkih, pretraživali su stanove na moru, najviše one u Splitu, Makarskoj, Puli, Zadru i u Dubrovniku.

Pročitajte još

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist

ZAHVALNICE ZA VJERNOST Francuska obitelji Cailliot 20 godina ljetuje u obitelji Njirić u Zatonu

Dulist