Grad

SRIJEDA JE ZA DULIST I NOVI TEMAT Požurite po svoj primjerak ‘Mora’

naslovnica prilog 1200x800 1

Ne propustite novi broj DuLista, koji još jednom donosi poseban temat ‘More’! Ovo izdanje istražuje duboku povezanost Dubrovnika i njegovih stanovnika s morem, otkrivajući priče s priobalja i otoka, njihove tradicije i svakodnevne izazove.

Kroz temat ‘More’ bavimo se ključnim aspektima poput maritimnog turizma, pomorskog gospodarstva, ribarstva, nautičkog turizma i ekologije, s posebnim fokusom na Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju. Ove godine posvećujemo pažnju institucijama i tvrtkama kao što su Lučka uprava Dubrovnik koja promiče održivi kruzing turizam i Atlantska plovidba koja igra ključnu ulogu u pomorskom prijevozu.

Banner 300x250 DU 1

Također, fokusiramo se na brodarsku tvrtku TP Line koja osigurava brzu i pouzdanu povezanost između otoka i kopna, kao i na Ribu Mljet koja se bavi uzgojem ribe i očuvanjem kvalitete morskih plodova. Ne zaboravljamo ni Udrugu Stonski školjkari, koja se bavi uzgojem školjki i doprinosi lokalnoj ekonomiji. U gastronomskom dijelu temata otkrivamo riblje restorane koji njeguju iskonski odnos prema moru i morskim delicijama. Ove i mnoge druge priče čekaju vas u novom tematu ‘More’!

Pročitajte još

HRABRO SRCE Nakon dvije godine Doris Bender napokon doma!

Dulist

U NEDJELJU Župa sv. Mihajla slavi svog nebeskog zaštitnika! Pogledajte raspored misa

Dulist

POČETAK RADOVA Gradi se novo parkiralište od 69 mjesta u Novoj Mokošici

Dulist