Sport

Sretan rođendan Sharksi!

sharksi
Igrači flag footballa iz kluba Dubrovnik Sharks danas slave svoj deseti rođendan! Za njima je cijelo jedno desetljeće, a svojih početaka prisjetili su se i na društvenim mrežama gdje su zapisali kako se prije deset godina okupila skupina zaljubljenika i entuzijasta ovog sporta  na terenu u Gospinom polju.
sharksi 2014
Danas se Sharksi natječu u Hrvatskoj flag football ligi, u kojoj ove sezone sudjeluje šest klubova:Dubrovnik Sharks, Split Seawolves, Osijek Cannons, Zagreb Patriots, Bjelovar Greenhorns i prvi put Banja Luka Rebels. Naslov brane Splićani, dok su dubrovački Sharksi lani osvojili broncu, a prije toga nekoliko uzastopnih srebrenih odličja.
-I danas, deset godina kasnije, ljubav i entuzijazam ostaju isti. Naš mali klub radi na profesionalnom nivou, skuplja medalje i pehare, šalje igrače u reprezentaciju te širi ovaj predivan sport u još ljepšem Gradu i šire.
Ali, najbitnija je ipak činjenica da je ovo jedna proširena obitelj, koju čine predivni mladi momci i cure koji u ovaj klub ulaze kao djeca, a izlaze kao ljudi. A ni mi stari nismo za bacit… Prvih 10, idemo do ‘na kvadrat’ pa ćemo lako dalje – pohvalili su se Sharksi. Nama preostaje jedino čestitam im rođendan i zaželjeti još puno dobrih godina i utakmica!
Foto: Facebook Dubrovnik Sharks

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist