Urednički izborŽupanija

SREDINOM KOLOVOZA Kreće javna rasprava Studije o utjecaju na okoliš brze ceste

vizualizacija most

Javna rasprava o Studiji o utjecaju na okoliš brze ceste od Dubrovnik do Zračne luke Dubrovnik počinje 16. kolovoza, a trajat će 30 dana – sve do 14. rujna 2023. godine.

-Mjesto održavanja javnog uvida u Studiju je u službenim prostorijama Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, Dubrovnik, u službenim prostorijama Općine Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno, te u službenim prostorijama Općine Konavle, Trumbićev put 7, Cavtat, u roku određenom za javnu raspravu, svakog radnog dana od 9 do 12 sati. Na mjestu javnog uvida bit će izložena cjelovita Studija i netehnički sažetak Studije te knjiga primjedbi. Obavijest o javnoj raspravi i cjelovita Studija te netehnički sažetak Studije bit će danom početka javne rasprave objavljeni na internetskim stranicama Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja – ističu iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Javno izlaganje o Studiji održat će se u utorak, 5. rujna 2023. u 17 sati, u zgradi sveučilišnog kampusa Sveučilišta u Dubrovniku.

-Pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju, javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjige primjedbi na mjestima javnog uvida ili u pisanom obliku dostaviti na adresu: Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za zaštitu okoliša i komunalne poslove, Vukovarska 16, 20000 Dubrovnik, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu – dodaju u odgovoru za DuList.

Više detalja o javnoj raspravi može se naći na stranicama Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OPRALA GA TREMA ILI? Višnjić tijekom recitiranja Himne slobodi preskočio cijeli stih

Dulist