Aktualno

Srđanu Krištiću iz Adriatic DMC-a nagrada Menadžer 2019.

srdjan kristic adriatic dmc 1

Srđan Krištić, direktor Adriatic DMC, dobitinik je CROMA nagrade Menadžer godine 2019., u kategoriji Mala poduzeća. Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA upriličilo je svečanost dodjele nagrada u hotelu Westin u Zagrebu prošlog petka.

Krištiću je nagradu uručio predsjednik udruženja Vladimir Ferdelji i menadžer Esad Čolaković.
-Čast mi je biti prepoznat i nagrađen od strane CROMA-e. Međutim, ovu nagradu ne bih bio ostvario bez potpore cijelog tima Adriatic DMC-a i njihove predanosti vrijednostima naše tvrtke, te bez potpore moje predivne obitelji. Voditi ovaj tim individualaca i podići tvrtku iz nule do današnjih 17 zaposlenih je bio, bez sumnje, u isto vrijeme i izazov i nagrada. To je ujedno vrhunac moje dosadašnje karijere u turizmu – rekao je Krištić na preuzimanju nagrade.

Krištić je inženjer pomorskog prometa iz Dubrovnika i stručnjak za agencijsko poslovanje. Svoju karijeru u turizmu započeo je 1997. u Putničkoj agenciji Atlas, nakon čega prelazi u Elite Travel. Godine 2013. osniva agenciju Adriatic Excursions, s osnovnom djelatnosti prihvata i organizacije programa za goste na kružnim putovanjima. Zahvaljujući kreativnosti, praćenju trendova i izvanrednoj suradnji s partnerima, kontinuirano usavršava programe, a poslovanje širi i na kontinentalnu Hrvatsku. 2016. tvrtka mijenja naziv u Adriatic DMC, postaje članica raznih nacionalnih i internacionalnih udruženja poput – Ensemble Travel Group, The World Leading Ground Operators, United States Tour Operators Association, Florida-Caribbean Cruise Association, Select Tour i Udruženja Hrvatskih putničkih agencija.
Godišnji Susret Croma pod sponzorstvom je hrvatske predsjednice, Kolinde Grabar Kitarović, a suorganizatori su Grad Zagreb i Međimurska Županija. Na kraju svake kalendarske godine, u 10 različitih kategorija, nagrade se dodjeljuju poslovnim profesionalcima i poduzetnicima ocijenjenim izvrsnima za svoja područja, a prema ocjeni skupine stručnjaka iz pojedine industrije.

Pročitajte još

MASOVNI TEHNOLOŠKI KVAR I naša zračna luka osjeća posljedice!

Dulist

[FOTO] Franković: Mislim da je dobro da plaža u Uvali Lapad ima svog koncesionara

Dulist

Atletska staza prijavljena na financiranje iz EU fondova

Dulist