Sport

SQUARE U BRODU „Bit će neizvjesno!“

square solin 20

U prvom tjednu u mjesecu studenom malonogometaše Squarea očekuju dvije teške utakmice.

Prvo će u utorak na teško i daleko gostovanje u Slavonski Brod gdje ga dočekuje Brod 035. Simplex, a potom u subotu, 8. studenog u Gospino polje stiže Nacional.

Uoči putovanja u Slavonski Brod u ponedjeljak je održan trening nakon kojeg je trener Marinko Mavrović  odredio konačan popis igrača za utakmicu protiv neugodnog Broda.

– Mi ne razmišljamo na kojoj je Brod poziciji, svako gostovanje je teško. Ako uzmemo u obzir da je Slavonski Brod u dvije utakmice doma igrao protiv Nacionala i Splita, a u gostima kod Makarske i Murter. Igrali su u obje utakmice kod kuće dobro, protiv Nacionala su se vratili na samo pogodak zaostatka (3:4), a Splita su vodili na poluvremenu 2:0. Očekuje nas vrlo neizvjesna utakmica.

Situacija oko igračkog kadra nije bajna. Na popisu ozljeđenih su trenutno tri igrača, trener Mavrović ne može računati na Antu Daničića, Denisa Hasanovića dok Josip Jurić ima velikih problema s koljenom.  Nastup Mara Đuraša je pod znakom pitanja radi viroze dok je kapetan Saulan spriječen zbog poslovnih obveza.

– Odradili smo posljednji trening uoči putovanja vrlo dobro, međutim imamo malo promjena sa igračkim kadrom. Mi ćemo pokazati zašto smo u samom vrhu prvenstva te ćemo na sve moguće načine pokušati nastaviti sa pozitivnim nizom. Domaćinu ‘gori pod nogama’, još uvijek nemaju niti jedan bod, zaigrati će na sve ili ništa, pokušati će doći do prve pobjede pred svojim navijačima. Igrački smo kvalitetniji, no Brod ima svoje pojedince koji će zasigurno u ovom susretu pokazati svoju snagu. Teren je na njihovoj strani, publika također, međutim vjerujem da ćemo se znati nositi sa svim ‘problemima’.

Nakon utakmice u Slavonskom Brodu Squarea već u subotu očekuje spektakl pred svojim navijačima. Pozitivan ishod protiv Broda – zasigurno bi značilo da će se tražiti karta više u subotu..

– Sve u svemu vjerujem u svoju momčad koja će na bilo kojem terenu dati sve od sebe. Moramo se čuvati ozljeda i kartona, naravno mi u svakom susretu idemo po pobjedu. Mišljenja sam da ćemo se vratiti makar sa jednim osvojenim bodom koji bi nam uvelike značio uoči utakmice s Nacionalom. Ovim putem već sada pozivam naše vjerne navijače da napune dvoranu u Gospinom polju i da nam budu u najvažnijoj utakmici dosadašnjeg dijela naš 6. igrač! – zaključio je trener Mavrović.

Utakmica u Slavonskom Brodu se igra večeras od 19 sati i 30 minuta.

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist