SportUrednički izbor

SQUARE SE OPRAŠTA OD SVOG IGRAČA Otišao je naš Andro. Tuga je velika

andro zarac square

Tragična pogibija mladog dubrovačkog sportaša, 19-godišnjeg Andra Zarača, potresla je dubrovačku javnost, posebno sportsku. Zaraču je, naime, kako pišu iz njegovog kluba MNK Squarea, sport obilježio život te je od djetinjstva trenirao judo i mali nogomet.
-Otišao je naš Andro – napisali su iz Squarea izraživši iskrenu sućut obitelj i prijateljima svoga igrača.
– Nažalost, zatekla nas je najtužnija moguća vijest. Ostali smo bez našeg mladog igrača, tuga je velika i želim u ime kluba izraziti sućut obitelji i da su naše misli s njima u ovim teškim trenucima – rekao je predsjednik Željko Raguž.
Zarač je u Squareu igrao od 15. prosinca 2014., a nastupao je u kategoriji kadeta i juniora te je bio jedan od najvažnijih igrača kadetske momčadi koja je osvojila treće mjesto na državnom prvenstvu.
Debi u seniorskom dresu imao je protiv Futsal Dinama 12. svibnja 2017. u Dubrovniku, a posljednji nastup upisao je u Šibeniku protiv FC Crnica, 14. travnja 2018. Upisao je ukupno 36 nastupa za seniorsku momčad. Svojim igrama i zalaganjem prošle godine dobio je poziv u reprezentaciju Hrvatske u uzrastu do 19 godina.

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist