Sport

Square pregazio Dinamo i ostao u borbi za polufinale

square 27

Malonogometaši Squarea odličnom igrom nadigrali su u svim segmentima Futsal Dinamo, izravnog konkurenta za ulazak u polufinale prvenstva Hrvatske. Dubrovački sastav od prve do posljednje minute utakmice bio je bolja momčad te na kraju slavio s čak 8:4 (4:0)!

Sve je započeo Gordan Duvančić pogotkom u 7. minuti za 1:0. Nakon toga dva prekrasna pogotka Bevande u 9. i 12. minuti za visokih 3:0. Apsolutnu dominaciju Square je iskoristio preko Đuraša koji u 13. minuti pogađa za visokih 4:0! Dinamo nije mogao parirati Squareu s istim brojem igrača u polju te je u pohod na prvi pogodak krenuo s igračem vratarom. Međutim, ni tada Dinamo nije pokazao ništa više vrijedno spomena.

U nastavku Dinamo ponovno s igračem viška, no već je u 22. minuti njihov igrač-vratar Sadat Ziberi morao peti put po loptu u mrežu. Pogodak za 5:0 postigao je Hrvoje Cvjetković! Nakon toga Pezelj u 23. i 30. pogađa za smanjenje 5:2, a u 31. minuti Ziberi koristi nesmotrenost u obrani Squarea za 5:3! Dinamo je u Gospinom polju zaradio salve zvižduka, od 13. minute susreta pa sve do kraja igrao je s igračem više. Nakon tri pogotka Dinama, od 35. do 37.minute Square s druge strane postiže isto toliko preko Duvančića, Cvjetkovića i Bevande za visokih 8:3! Do kraja susreta pogodak Kubašeka za konačnih 8:4!

Square je ostvario vrlo vrijednu pobjedu s kojom je (p)ostao izgledni kandidat za polufinale prvenstva Hrvatske!

DBK Sport

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist