Sport

SQUARE NA SJEVERU U tri dana tri utakmice!

MNK Square 2013./2014.

Malonogometaše Squarea ovaj vikend, od petka, 14. do nedjelje, 16. veljače očekuju tri gostujuće utakmice.

Prvo će momčad Mata Cvjetkovića odigrati 12. kolo 1. Hrvatske malonogometne lige u Novom Marofu protiv istoimene momčadi, a potom i dvije utakmice Kupa Hrvatske.

Square je na petom mjestu prvenstva, poziciji koja jamči doigravanje. U prvom dijelu sezone osvojenih 16 bodova, pet pobjeda, jedan remi i četiri poraza. S druge strane Novi Marof na 9. mjestu sa dvije pobjede, tri remija i pet poraza (9 bodova). Sigurno je da će Dubrovčani pokazati svoje pravo lice kao i u susretu prvog kola na otvaranju prvenstva kada su u Gospinom polju nadigrali Marof 5:2. Utakmica se igra u petak, 14. veljače u 19.15 sati.

Nakon toga čak dvije utakmice šesnaestine finala Kupa Hrvatske. U subotu, 15. veljače u 20 sati Dubrovčani igraju prvu utakmicu Kupa protiv Petrinjčice, člana 2. Hrvatske malonogometne lige sjeverna skupina. Razlika u kvaliteti i igračkom kadru je uvelike na strani Dubrovčana. Upravo je Petrinjčica prošle godine izbacila Square iz utrke za osminu finala kada su u Petrinji slavili 6:1, a u Dubrovniku radi jednog pogotka viška (poraz 4:0) prošla dalje.

Već u nedjelju, 16. veljače Square igra uzvratni susret. Petrinja je zatražila da se obje utakmice odigraju u Petrinji zbog lošeg financijskog stanja Kluba, a Dubrovčani su to prihvatili zbog gustog rasporeda 1. HMNL. Podsjetimo, utakmice će se igrati prema rasporedu utorak(srijeda) i petak(subota). Square je u nedjelju u ulozi domaćina, a utakmica će se igrati od 15 sati.

 

www.mnksquare.com

Pročitajte još

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist