Sport

Square ispustio pobjedu, ali ne i prvo mjesto!

MNK Square 2013./2014.

U 7. kolu 1. HMNL dubrovački Square je u Gospinom polju pred 700 gledatelja odigrao 5:5 s odličnom momčadi Kijeva.

Pobjednici Kupa Hrvatske iz Knina prvi su zabili (Knežević u 8. minuti), a potom slijedi kanonada domaćina. U 11. minuti prvo je pogodio Hasanović nakon sjajne akcije makedonskog para Micevski-Rangotov, a već u idućem napadu Hasanović pogađa za 2:1. Potom u 17. minuti nakon solo prodora Rangotov diže na 3:1, a Micevski potom na asistenciju Cvjetkovića glavom zabija za 4:1.

Kijevo je čitavo drugo poluvrijeme igralo s igračem-vratarem. U 27. minuti Knežević smanjuje na 4:2, a u 34. Ramadža zabija za 4:3. U 36. minuti Squareov vratar Primić puca preko cijelog igrališta, ali pogađa vratnicu.

U 37. minuti Kijevo stiže i do izjednačenja. Za 4:4 pogađa Šamija. Gosti potom 'akumuliraju' šest prekršaja za penal, kojeg realizira sigurni Makedonac Rangotov za novo vodstvo Squarea 5:4. Ipak, već u idućem napadu Musimov poravnava na 5:5, a Ramadža dobiva drugi žuti karton i biva isključen.

Nakon sedam kola Square drži vrh ljestvice s bodom više pred prvakom Nacionalom. U 8. kolu, u subotu, 23. studenog, Square dočekuje predzadnju momčad lige Vrgorac.

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist