Idealna prilika za druženje s obitelji i prijateljima bila je ove subote u Trattoriji Sunset Beach u Uvali Lapad.
Povod eventu bilo je predstavljanje novog zimskog menija ovog popularnog restorana. Svi posjetitelji kušali su jela talijanske nacionalne kuhinje s dodirom lokalnih specijaliteta. Za predjela se biralo između plitice, soparnika ili bogate selekcije hladnih narezaka. Kao glavno jelo služena je riblja i mesna plata. Riblja plata za dvije osobe inače se sastoji od odreska tune, filea brancina, lignji sa žara, kozica u panko mrvicama uz prilog blitvu i kuhani krumpir. Mesna plata pak sadrži t-bone steak, svinjski kotlet, gurmansku pljeskavicu, teleći ražnjić, roštilj kobasice uz prilog pekarski krumpir, dimljene paprike i ratatouille. Za desert godsi su mogli odabrati jednu od brojnih i poznatih slastica Sunset Beacha.
Izvrsnu večeru upotpunio je nastup dubrovačkog glazbenika Vedrana Ljubenka koji je svojim autorskim stvarima te obradama domaćih i stranih balada dodatno začinio romantičnu atmosferu.