DuList IN

Snimanje serije ‘Jack Ryan’ se nastavlja, ovaj put na – zidinama

jack ryan 6

Nastavlja se snimanje popularne serije ‘Jack Ryan’ na području povijesne jezgre. Danas su na redu zidine, a već od popodnevnih sati krenulo je postavljanje potrebne opreme na području Mrtvog zvona. Prema dosadašnjim informacija, noćno snimanje će se održati sve do ranih jutarnjih sati. Kako doznajemo, na repertoaru su i kaskaderske scene, a trebale bi uključivati skokove sa zidina. Na zidinama je postavljena ogromna željezna konstrukcija.

Nastavlja se snimanje

-Obavještavamo vas da će zbog snimanja strane TV serije u produkciji Embassy films-a na području gradske jezgre od 8.2. do 18.2. biti povremeno otežano kretanje pojedinim ulicama (8.2 Boškovićeva, Restićeva, 9.2 područje Mrtvo zvono) te će zbog velikog broja članova filmske ekipe, ali i korištenja specijalnih efekata povremeno dolaziti do kratkog povećanja razine buke ili jačeg svjetla u nekim dijelovima grada u večernjim satima (ispod Sv. Marije i oko Lovrijenca).

Posebno naglašavamo da će se na datume 9.2. i 14.2. odvijati noćno snimanje do ranih jutarnjih sati te se unaprijed ispričavamo zbog već navedenih poteškoća. Isto tako 14.2, od 16 do 22 sati, radi snimanja kod Onofrijeve fontane bit će otežan ili onemogućen ulaz u Grad na ulazu Pile pa vas molimo da koristite ulaze Ploče i Buža. Zahvaljujemo svima na razumijevanju te ćemo se potruditi da što manje utječemo na svakodnevni život – stoji u obavijesti koju je prenio Gorski kotar Grad, a potpisuje ju Ambasada studio.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist