Crna kronika

Slovački bračni par krao na hotelskom bazenu

shutt kradja

U prostorijama Policijske postaje Dubrovnik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad bračnim parom i to 55-godišnjakom i 29-godišnjakinjom, državljanima Slovačke osumnjičenim za dva kaznena djela krađe i jedan pokušaj krađe.

Naime, u srijedu, 14. kolovoza u popodnevnim satima spomenuti bračni par je na vanjskom bazenu hotela u Ulici Iva Dulčića u Dubrovniku, iskoristio nepažnju  37-godišnjeg državljanina Italije i 22-godišnje državljanke Francuske dok su se kupali u bazenu i iz njegovih torbi, koje su bile odložene na ležaljkama, otuđili novac.

Zatim su oko 18.40 sati na isti način pokušali otuđiti novac 42-godišnjem državljaninu Hrvatske koji je, vidjevši pokušaj krađe, izišao iz bazena kako bi ih u toj namjeri spriječio, nakon čega je bračni par pokušao pobjeći u čemu su ih spriječili policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik.

Bračni par iz Slovačke je jučer 15. kolovoza u 18.30 sati, uz posebno izvješće predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist